7. klasse - Mission possible


 

Hvem:   

Vi har lyst å ha deg som går i 7.klasse med oss til Vaulali og Mission Possible leir.

 

Målsetning:

Lære at misjon handlar om at me er sendt av Gud for å fortelje om Jesus og til å tene våre medmenneske - der ein er - i Noreg og heile verda. Lære om misjon ved å bruka sansane og kroppen, gjennom ord og handling.

Hva: 

Vi lover mange kjekke aktiviteter, både ute og inne, underholdningskveld, kveldskino, samlinger og så har serverer Vaulali kjempe god mat!
Tema for leiren er misjon, og vi skal få lære og oppleve hva det vil si å være kristen i andre steder i verden, vi skal også få kjenne litt på hvor stor urettferdighet det er i verden og vi skal få prate og høre litt om hvordan det er å være misjonær i et annet land.


Hvor/når: 

Turen koster 600 kroner, men vi ønsker ikke at økonomi skal være til hinder for at barnet kan delta. Så ta kontakt med Christine (Klepp) eller Johannes (Bore) om vi kan være behjelpelige med deltakeravgiften.

Vaulali ligger på Tau i Ryfylket og vi reiser til og fra med hurtigbåt og buss.
Oppmøte er lørdag 09.30 ved hurtigbåtterminalen i stavanger.
Vi er tilbake i Stavanger klokken 15.00 på søndagen.

 

 

Invitasjon kommer i posten til ditt barn og deg når det nærmer seg tiden for arrangementet. Invitasjonen blir også lagt ut her, slik at den kan lastes ned, om du ikke har fått den i posten.


Påmelding gjøres ved å fylle inn skjema på siden. Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson

  

Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

  

1) Navn på barnet

2) Navn på kontaktperson (den som følger barnet til samlingene)

4) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på

5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet til Klepp kyrkje, på kleppkyrkje.no, i PR-materiell knyttet til arrangementet og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.


Kontaktperson: 

Hovedledere på turen blir Christine Åsbø Hansen (menighetspedagog Klepp) og
Johannes Voll (Trosopplærer Bore).
I tillegg blir det med andre voksne og ungdomsledere.

Tilbake