Konsert med Ole Paus


Fredag 5. april kl 19:00 Festsalen

 

Ole Paus - solokonsert i Klepp rådhus 

fredag 5. april kl 19:00 Festsalen

Dørene åpnes: ca kl: 18:15

Klepp kommune skal bygge ny kyrkje i Klepp sentrum. Stiftelsen Klepp nye kyrkje samler inn penger til menigheten sitt bidrag og arrangerer konsert med Ole Paus i forbindelse med Vårfesten 5.-7. april på Klepp Rådhus.

Ole Paus debuterte med albumet “Der Ute - Der Inne” (1970), og oppfølgeren, klassikeren “Garman” (1972).

Gjennom tjue års bruk har Mitt Lille Land rykket stadig nærmere side 1 i den Nasjonale Norske Sangboka. 

"Den Tøffeste Gutten I Himmelen", om redaktør Tore Olsen som omkom i bilen sin på vei hjem fra Sverige med det ferske opplaget av rock-magasinet BEAT i bagasjerommet, er en annen Paus-tekst som har vokst på seg en dypere klang enn den hadde da den kom ut. "Innerst I Sjelen", som Sissel Kyrkjebø gjorde sitt kanskje fineste stykke musikk ut av, er en tredje. "Engler I Sneen" ble en Jonas Fjeld-klassiker og starten på et langt og fruktbart musikalsk partnerskap.

Ole Paus er nesten skummelt produktiv; det lar seg ikke gjøre i et bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er “ei ku”, er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er: Vi vil høre Ole synge.

Billetter kan kjøpes på Ticetco her, på kyrkjekontoret i kontortida og i døra før konserten. Betaling på kyrkjekontoret - kontant (eksakt beløp) eller VIPPS. 

Tilbake