Jubileumskalender – Klepp kyrkje 175 år


Klepp kirke feirer 175 år til neste år (2021) noe vi er svært stolte av og som selvfølgelig må markeres. Først ut er en Jubileumskalender.

 

Klepp kirke feirer 175 år til neste år (2021) noe vi er svært stolte av og som selvfølgelig må markeres. Da slo det oss, hva er vel mer naturlig enn å lage en kalender for å feire jubileet? Vi trenger alle å følge med på dagene. For å gjøre det hele enda mer attraktivt ønskte vi å presentere noen av våre flotteste lokale kunstnere. Det har vært utfordrende tider også for de som utøver kunst, og da syntes vi det kunne være flott å få presentere noe av det lokale mangfoldet på denne måten. Alle vi har spurt om å være med har vært svært positive, og kvaliteten på det vi presenterer i kalenderen er veldig høy. 

Kalenderen vil bli solgt på Jærhagen siste lørdag i november og første lørdag i desember. Ut over det kan den skaffes hos Nytt & Brukt butikken på Klepp Stasjon, hos Ateleier Parkvegen 12 på Kleppe, eller ved direktekontakt med Terje Tobiassen eller Rolf Bergseth. Vi har laget et svært begrenset opplag på 500 kalendere. Hver kalender registreres på kjøper og fungerer som et lodd i et lotteri hvor kunsten som er avbildet på den respektive mnd. er gevinsten den mnd. Vi vil foreta trekning den 10. hver mnd. i hele 2021 og vinnerne vil bli kontaktet. En kalender gir 12 vinnersjanser, ett hver mnd.

Kalenderen koster kr. 400,- pr. stk. og vil gi et bra bidrag til innsamlingen for stiftelsen Klepp nye kyrkje.

Tilbake